Deri në fund të muajit të gjashtë, shumica e foshnjave:

  • Kanë koordinim më të mirë
  • Mund të fillojnë të lëvizin gjërat nga një dorë në dorën tjetër
  • Kthejnë kokën kur dëgjojnë tinguj dhe zëra
  • Imitojnë tinguj dhe ju pëlqejnë t’i përsërisin ato
  • Rrotullohen nga pozita barkazi në shpinë dhe anasjelltas
  • Mund të ulen pa ndihmën tuaj
  • Pëlqejnë kur ju I lexoni me zë të lartë
  • Mund të jenë gati të ushqehen me ushqime të forta

Ky është vetëm një udhëzues; secili fëmijë është unik dhe zhvillohet në ritmin e vet.

Teksti i marrë nga: March of Dimes

Category: Muaji

Ligjërata mbi temën Foshnja dhe Nëna

Ne ofrojmë ligjërata pa pagesë nëpër Kosovë në qendrat tona Klasat për Nëna (Qendrat Informuese për Shëndetin e Gruas).

Gjeni qendrën ligjëruese tuajën më të afërt këtu.

Ligjërata pa pagesë

Keni pyetje?

Pyetje specialistit