Deri në fund të muajit të dytë, shumica e foshnjave:

  • Krijojnë tinguj si gurgullima dhe gugatje
  • Përcjellin objektet me sy
  • Mbajnë kokën lartë për periudha të shkurtëra
  • Mund të buzëqeshin dhe qeshin kur luajnë me të
  • Mund të preferojnë më shumë ngjyra dhe forma
  • Fillojnë të lëvizin dhe koordinohen më mirë

Ky është vetëm një udhëzues; secili fëmijë është unik dhe zhvillohet në ritmin e vet.

Teksti i marrë nga: March of Dimes

Category: Muaji

Ligjërata mbi temën Foshnja dhe Nëna

Ne ofrojmë ligjërata pa pagesë nëpër Kosovë në qendrat tona Klasat për Nëna (Qendrat Informuese për Shëndetin e Gruas).

Gjeni qendrën ligjëruese tuajën më të afërt këtu.

Ligjërata pa pagesë

Keni pyetje?

Pyetje specialistit