Vështërsitë

Këtu ju mund t'i shkëmbeni brengat dhe përvojat tuaja.

Komentet

Beba-ks - 23/04/2019 - 08:23

E nderuar, Nje pjese e madhe e nenave nuk kane eksperience te mire me gjidhenie sidomos nese kane foshnjen e pare. Ju lutem merrni pjese ne njeren nga sesionet Klasat per Nena dhe do te njoftoheni perseafermi me menyren e drejte te gjidhenies dhe eliminimin dhe zgjidhjen e problemeve te procesit te gjidhenies. Per me teper ndiqni orarin ose grupin ne facebook "Klasat per Nena", per keshilla te detajuara. Shendet dhe dashuri!

Beba-ks - 23/04/2019 - 08:21

E nderuar, Nje pjese e madhe e nenave nuk kane eksperience te mire me gjidhenie sidomos nese kane fishnjen e pare. Ju lutem merrni pjese ne njeren nga sesionet Klasat per Nena dhe do te njoftoheni perseafermi me menyren e drejte te gjidhenies dhe eliminimin dhe zgjidhjen e problemeve te procesit te gjidhenies. Per me teper ndiqni orarin ose grupin ne facebook "Klasat per Nena", per keshilla te detajuara. Shendet dhe dashuri!

Anonim - 19/04/2019 - 08:13

A ka dikush qe ka hek me gji edhe qysh keni vepru

Komento