Gjidhënia

Këtu ju mund t'i shkëmbeni brengat dhe përvojat tuaja rreth gjidhënies.

Komentet

Yllka - 29/05/2017 - 12:38

Nana a eshte normale me te dhimte gjite se une sa here pi jepi qikes me pi gji, po me dhamin?

Komento