Lindja

Këtu ju mund t'i shkëmbeni brengat dhe përvojat tuaja rreth lindjes.

Komentet

Beba-Ks - 09/03/2020 - 10:40

Lindja eshte proces natyral prandaj nuk keni nevoje per brengosje. Kohezgjatja e procesit te lindjes ndryshon dhe nuk eshte e njejte per te gjitha grate, varesishte nese kalojne lindjen per heren e pare, nese kane pergatitjen e duhur psikofizike etj. Per me teper mund te ndjekni njeren nga qendrat Klasat per Nena.

Feta - 29/05/2017 - 12:35

Une lindjen e pare, e kom pas gati dy dite te plota. Kom hek shume po te dyten kom kalu shume mire edhe hiq sem kujtohet sa ka zgjate.

Beba-ks - 08/05/2017 - 15:20

Lindja eshte proces natyral prandaj nuk keni nevoje per brengosje. Kohezgjatja e procesit te lindjes ndryshon dhe nuk eshte e njejte per te gjitha grate, varesishte nese kalojne lindjen per heren e pare, nese kane pergatitjen e duhur psikofizike etj

Zana - 03/05/2017 - 13:52

Kam frike per procesin e lindjes. Sa do te zgjas?

Komento