Ndonjëherë gjërat nuk shkojnë siç i planifikojmë, dhe ju mund të ndjeheni të frikësuar, të zemëruar, të hutuar apo të tronditur

Ne shpresojmë që këto informata t’ju ofrojnë disa përgjigje dhe t’ju ndihmojnë në përballimin e këtyre situatave.

Category: Vështirësitë

Ligjërata mbi temën Vështirësitë

Ne ofrojmë ligjërata pa pagesë nëpër Kosovë në qendrat tona Klasat për Nëna (Qendrat Informuese për Shëndetin e Gruas).

Gjeni qendrën ligjëruese tuajën më të afërt këtu.

Ligjërata pa pagesë

Keni pyetje?

Pyetje specialistit