Stafi Beba-ks

Mamitë, infermieret dhe mjekët e qendrave Klasat për Nëna janë të trajnuar profesionalisht, shumë prej të cilëve kanë përvojë disa vjeçare. Ata vullnetarisht ndajnë kohën e tyre çdo javë për të punuar në qendra në mënyrë që ju të merrni informata rreth shtatzënisë, lindjes dhe kujdesit ndaj të porsalindurit. Mësoni më shumë për stafin lokal të qendrave Klasat për Nëna këtu. Shëndet dhe dashuri!

Keni pyetje?

Pyetje specialistit