Për Baballarët

Këtu ju mund t'i shkëmbeni brengat dhe përvojat tuaja si babë.

Komentet

Zoja - 29/06/2017 - 14:50

Nuka pasna ni kurr qe fmija ka temperaturen 36

Lena - 08/06/2017 - 10:18

Nuk i perkas lamise se shendetesise mirepo sa kam njohuri si prind temperatura e femijes eshte normale 37-37.5

Berati - 08/06/2017 - 10:14

Pershendetje, A eshte normale nese temperatura e bebes eshte me e larte se 36*C?

Komento

Ligjërata mbi temën Flasin Nënat

Ne ofrojmë ligjërata pa pagesë nëpër Kosovë në qendrat tona Klasat për Nëna (Qendrat Informuese për Shëndetin e Gruas).

Gjeni qendrën ligjëruese tuajën më të afërt këtu.

Ligjërata pa pagesë

Keni pyetje?

Pyetje specialistit