Foshnja dhe Nëna

Këtu ju mund t'i shkëmbeni brengat dhe përvojat tuaja si nënë.

Komentet

Besa B - 29/06/2017 - 14:53

Dergoje ne keshillimore edhe pse djali im ka pas nxirje edhe pak me te medhaja gjenitalet sesa qe duhet po i ka kalu me kohe. Dergoje te pediatri ose ne keshillimore ne QMF.

Noa - 26/06/2017 - 23:06

Pershendetje ! Foshnja im ka tre dite qe ka lindur eshte mashkull me nje pesh mjafte te mire shum i shendetshem ps te gjitha egzaminimeve , mirpo sot vura re qe organi i tij gjenital eshte ne blu te thell ,eshte nxir. Nese dikush e ka kaluar dhe ka nje informacion cfare eshte , dhe a eshte normale ,. Ju falenderoj

Komento

Ligjërata mbi temën Flasin Nënat

Ne ofrojmë ligjërata pa pagesë nëpër Kosovë në qendrat tona Klasat për Nëna (Qendrat Informuese për Shëndetin e Gruas).

Gjeni qendrën ligjëruese tuajën më të afërt këtu.

Ligjërata pa pagesë

Keni pyetje?

Pyetje specialistit