Gjidhënia

Këtu ju mund t'i shkëmbeni brengat dhe përvojat tuaja rreth gjidhënies.

Komentet

Yllka - 29/05/2017 - 12:38

Nana a eshte normale me te dhimte gjite se une sa here pi jepi qikes me pi gji, po me dhamin?

Komento

Ligjërata mbi temën Flasin Nënat

Ne ofrojmë ligjërata pa pagesë nëpër Kosovë në qendrat tona Klasat për Nëna (Qendrat Informuese për Shëndetin e Gruas).

Gjeni qendrën ligjëruese tuajën më të afërt këtu.

Ligjërata pa pagesë

Keni pyetje?

Pyetje specialistit